Haar en make-up voor elke gelegenheid

Haar- en make-upcoach in Nederland.

Maak een afspraak

Diensten

Make-up

Wij kunnen je helpen met je make-up! Elke gelegenheid kan baat hebben bij onze hulp, we kunnen je technieken aanleren maar ook een bijzondere ervaring voor je creëren.

Wenkbrauwen & wimpers

Wij helpen u een betekenisvolle ervaring te creëren, of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor casual gebruik, wij hebben de perfecte methodes.

Haarstylen

Of u nu volheid of lengte wilt bereiken, wij geven u het vertrouwen en de kennis om uw droomhaar te creëren en te behouden.

Trouwdiensten

Met jarenlange ervaring in het werken met bruids- en evenementmake-up helpen we u er niet alleen mooi uit te zien voor uw grote dag, maar zorgen we ervoor dat deze soepel verloopt met ons team van professionals.

Visagiste

Natalia Hehenkamp

Hoi, ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Natalie Hehenkamp, ik kom uit Oekraïne, uit de zonnige stad Odessa.

Ik woon al 3,5 gelukkige jaren in Nederland.

Persoonlijkheid: doelgericht, eerlijk, responsief! Om koppig naar je doel te gaan, om te bereiken wat het ook mag zijn – dit gaat over mij! Geef niet op, maar zoek naar andere manieren.

Mijn studio gaat over make-up, over stijl. Hier kan ik je helpen bij het kiezen van winnende looks voor verschillende gelegenheden.

In mijn persoonlijke verhaal hielp make-up me persoonlijk geluk te vinden en de vrouw te worden van een mooie man.

Heel blij je van dienst te kunnen zijn ❤️

Bruidsarrangementen

Essentieel Haar & Make-up

Creatieve make-up

Haar, make-up en wenkbrauwen

Voor elke gelegenheid

Ik ben volledig gekwalificeerd als haar- en make-uptechnicus en heb een uitgebreide portfolio van projecten die alles omvat van bruidshaar en modeshoots tot catwalkmodellen en mediasterren en ben onlangs erkend als de nieuwste.

Mijn Werk

Contact

Panorama 29
5629 TT Eindhoven

Nederland

Volg mij