Diensten & pakketten

Hieronder ziet u de diensten en pakketten die wij aanbieden, maar er zijn ook pakketten op maat mogelijk.

Make-up

Ik kan je helpen met je make-up! Elke gelegenheid kan baat hebben bij mijn hulp, ik kan je technieken aanleren maar ook een bijzondere ervaring voor je creëren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van diensten die ik kan aanbieden, maar er zijn ook aangepaste pakketten beschikbaar.

Dagmake-up - € 65

Met behulp van luxe merken (zoals Dior, Channel, Charlotte en Tilbury) zal ik je make-up doen die tot 12 uur blijft zitten! Het duurt ±30 min om te voltooien.

Boek dit →

Avondmake-up - € 75

Met behulp van luxe merken (zoals Dior, Channel, Charlotte en Tilbury) zal ik je make-up doen die tot 20 uur blijft zitten, dus vooral geweldig als je ’s avonds een gelegenheid hebt! Het duurt ± 1 uur om te voltooien.

Boek dit →

Editorial Makeup - €85

Met behulp van luxe merken (zoals Dior, Channel, Charlotte en Tilbury) zal ik je make-up doen die zo lang meegaat als nodig is, vooral goed voor advertentiecampagnes. Het duurt anderhalf uur om te voltooien.

Boek dit →

Haar

Of u nu volheid of lengte wilt bereiken, wij geven u het vertrouwen en de kennis om uw droomhaar te creëren en te behouden. Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die ik kan aanbieden, maar er zijn ook aangepaste pakketten beschikbaar.

Haarstyling - €75
Make-up & Haarstyling - € 150

Wenkbrauwen

Wij helpen u een betekenisvolle ervaring te creëren, of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor casual gebruik, wij hebben de perfecte methodes. Dit zijn enkele voorbeelden van diensten die ik kan aanbieden, maar er zijn ook pakketten op maat beschikbaar.

Wenkbrauwen - €31,50
Epileren - €13,50
Epileren & verven - €27

Bruiloften

Met jarenlange ervaring in het werken met bruids- en evenementmake-up helpen we u er niet alleen mooi uit te zien voor uw grote dag, maar zorgen we ervoor dat deze soepel verloopt met ons team van professionals.